Gebruik

Het gebruik van de flapoorstickers van Otostick is zeer eenvoudig. De stickers worden onzichtbaar achter het oor geplaatst zodat het oor in de juiste positie gaat staan. Zo bent u direct van uw flaporen verlost. De stickers kunnen wel een week blijven zitten en u kunt alles doen wat u normaal ook doet, ook onder de douche of tijdens het zwemmen blijven de stickers netjes zitten.

Onderstaand vindt u aanwijzingen voor het gebruik van de stickers voor optimaal gebruik.

Belangrijke aanwijzingen bij het gebruik van de flapoorstickers van Otostick:

 1. Iemand anders dient de Otostick te plaatsen en te bevestigen.
 2. Maak de huid goed schoon voor gebruik.
 3. Gebruik goed zeep om alle sporen van vet te verwijderen.
 4. De twee plakkende delen van de sticker (het deel dat u aan het oor bevestigt en het deel dat u op het hoofd plakt) dienen parallel te worden bevestigd.
 5. Net als bij andere corrigerende producten kan er aanpassingstijd nodig zijn.
 6. Gebruik het product continu en volgens de aanwijzingen om de effectiviteit van het product goed te ervaren.
 7. In sommige gevallen is het noodzakelijk de gebieden waar het product bevestigd dient te worden goed te waxen.
 8. Gebruik op een natte huid kan de werkingsduur van het product verminderen.
 9. Verwijder de sticker eens per week om de huid te kunnen schoonmaken en bevochtig de huid voldoende.
 10. Gebruik een lap stof van katoen met bodylotion of een ander product om de huid te bevochtigen bij het losmaken van de stickers. Trek een hoekje van de oorsticker los en probeer de stof tussen de sticker en de huid te krijgen totdat de sticker geheel los van de huid is. Herhaal dit proces aan het andere kant van de sticker.
 11. De kamertemperatuur dient bij het aanbrengen van de stickers rond de 25 °C zijn voor optimale hechting. Een lagere of hogere temperatuur zal resulteren in minder lang gebruik.
 12. Probeer de temperatuur na het aanbrengen enige tijd (liefst uren) op dezelfde temperatuur te houden, zodat het product daarna tegen hogere en lagere temperaturen en contact met water bestendig is.

LET OP:

 1. Gebruik de stickers niet op wonden, (zon)verbrande of geirriteerde huid.
 2. Gebruik de stickers slechts eenmalig. Wanneer de huid ruw wordt of er huidirritatie optreedt stop dan het gebruik en raadpleeg een arts.
 3. Gebruik het product voor volwassenen niet bij kinderen onder de drie jaar, het bevat kleine delen en kan leiden tot verstikking. Voor baby’s vanaf 3 maanden zijn aparte stickers verkrijgbaar in onze webshop.
 4.